“Aandachtig leren luisteren naar je lijf
is essentieel bij het ontwikkelen van
zelfvertrouwen, leiderschap en balans.”

Meer informatie

Hoe vaak komt het voor dat je je als hulpverlener afvraagt of je wel op het goede spoor zit met je cliënt? Dat je voelt je dat er iets aan de hand is maar dat je niet goed weet wat te doen. Want moet je nu heel direct handelen of juist stapje voor stapje dichterbij komen?

Wat is eigenlijk het effect van wat ik doe?
Bij welke cliënt pas ik 
wát toe en wanneer?

Tijdens deze training leer je over én ervaar je de kracht van lichaamsgericht werken. We gaan zowel professioneel als persoonlijk aan de slag. Tijdens de training maak je kennis met mijn eigen ontwikkelde methodiek en ervaar je zelf wat de kracht van lichaamsgericht coachen is. Door zelf te beleven en te doorleven maakt dat alles dat je in deze training leert direct toepasbaar is.

In mijn geaccrediteerde Expertisetraining komen verschillende lichaamsgerichte methodieken aan bod. Je leert hoe je deze kennis met behulp van lichaamsgerichte oefeningen effectief in kunt zetten en wat voor impact dit op je cliënt kan hebben.

Daarnaast ontwikkel jij jezelf als mens, als coach. Je vergroot je zelfkennis op mentaal, fysiek, emotioneel en relationeel gebied. Allemaal gebieden die jij als hulpverlener ook bij je cliënt aanspreekt.

“De expertisetraining is een inspirerende en leerzame training. Er is een goede balans tussen oefeningen en theorie. Lisanne creëert binnen korte tijd een fijne sfeer, waardoor het veilig voelt om persoonlijke dingen te delen.”  – Wenda –

Jouw doel, mijn expertise

Werken met een kwetsbare doelgroep en hun ingewikkelde vraagstukken vergt veel van jou als coach, therapeut, leerkracht of hulpverlener van een wijk- of gebiedsteam.

Het vraagt van jou om leiderschap en speciale vaardigheden die je wisselend kunt inzetten. Daarnaast is jouw eigen lichaam een belangrijk instrument bij het signaleren van pijn- en knelpunten.

Tijdens deze training maak je kennis met mijn eigen ontwikkelde methodiek in combinatie met lichaamsgericht werken. Ik geloof in het doorleven en ervaren. Daarom gaan wij samen tijdens deze training zowel persoonlijk als professioneel aan de slag. Immers: wil jij jouw deskundigheid vergroten, dan is het noodzakelijk om heel goed te weten wie jij bent, wat jouw vertrekpunt is en waar je naartoe wilt werken

Inhoud

Je leert over en ervaart de
kracht van lichaamsgericht werken.

Je krijgt inzicht in de
verschillende karakterstructuren.

Je vult je rugzak met oefeningen en
lichaamsgerichte werkvormen.

Je leert fysieke, emotionele en mentale
blokkades te signaleren en
hoe je hier effectief op inspeelt.

Je krijgt handvatten om de opgedane
kennis direct toe te passen in je werk.

Je verdiept je op professioneel
én persoonlijk gebied.

Je ervaart en vergroot je eigen leiderschap
en overstijgt je eigen verwachtingen.

Vorm

We gaan 3 aaneengesloten dagen
intensief en ervaringsgericht aan de slag.

Waarom? Door zowel een dag- als avond programma te volgen komt er een diepgaand persoonlijk proces op gang. Een training, cursus of workshop die 1 dag duurt bestaat meestal uit informatie geven. Veel zenden waarbij alleen jouw mentale stuk wordt aangesproken. 

Als trainer vind ik het belangrijk dat jij als coach, therapeut of behandelaar wordt aangesproken- en jij jezelf ontwikkelt op meerdere gebieden.

Er is tijd en ruimte om persoonlijke en
professionele vraagstukken in te brengen.

Na afloop van de training ontvang
je een certificaat van deelname.

Praktisch

Geaccrediteerd: je ontvangt 32 SKJ punten en/of 16 NFG punten

Jouw investering: 897 euro ex. btw.
Dit bedrag is inclusief:
– 3 dagen, 2 overnachtingen
– alle maaltijden en drinken
– een persoonlijk werkboek
– een dosis nieuwe kennis en vaardigheden

Super fijne locatie:
’t Flinkeboskje in Hemelum
Maximaal 10 deelnemers per training: veel ruimte en tijd voor professionele verdieping en persoonlijke groei

Trainingsdata 2019:
24, 25, 26 sept. (VOL)
4, 5, 6 maart 2020
29 ,30 september, 1 oktober 2020

Lisanne Stenekes

De afgelopen 10 jaar heb ik vele meiden en jonge vrouwen in de praktijk gecoacht en begeleid en mij verdiept in het vergroten van leiderschap en het ontwikkelen van lichaamsgerichte methodieken. Samen gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw cliënten zich weer staande kunnen houden, de regie over hun leven terug krijgen en weer gelukkig kunnen zijn. Inmiddels hebben 14 gemeenten een contract met ons Expertisecentrum afgesloten, train ik professionals in het onderwijs, therapeuten en coaches.Medio 2019 wordt mijn boek ‘Dit Lijf’ over mijn eigen ervaringen in mijn latere jeugd gepubliceerd..

Ja! Ik meld mij aan.