“Lisanne kan op een hele fijne, relaxte en normale manier je voorbereiden op de loop zonder dat je helemaal ‘zen’ of juist ala de Emiel Ratelband manier ‘opgepept’ moet worden. Een ervaring waar ik  mijn leven lang uit zal kunnen putten. Elke keer als ik denk dat ik iets niet kan of iets spannend vind. Adem blijven halen en gaan voor wat ik wil! Gewoon omdat het kan :0). Ik raad het iedereen aan!! (maar dan wel bij Lisanne). “

− Barbara Jonker, Hemels en van der Hart

Over vuurlopen

Vuurlopen bestaat al meer dan 4000 jaar. Je vindt vuurlopen over de hele wereld en in alle tijden. In Sri-Lanka, India, Tibet, het Romeinse Rijk, Spanje, Griekenland, Hawaï, Fiji, Japan, Afrika, en ook de Kelten en Vikingen, overal liepen ze over vuur. De enige reden dat het nog steeds bestaat en wordt gedaan door mensen is omdat het WERKT!

Vuurlopen doet ‘iets’ met je. Wat dat ‘iets’ is, is voor iedereen verschillend. Het vuur geeft iedereen wat zij nodig hebben in plaats van een algemene boodschap te hebben voor iedereen. Wanneer je voor het eerst gaat vuurlopen ga je een uitdaging aan waar je niet eerder mee te maken kreeg. Je kunt een angst overwinnen en in actie komen bij situaties die je angst inboezemen. Je leert de energie die je in je hebt in te zetten en te bereiken wat je wilt. Vuurlopen is een ervaring die je leert dat je tot veel meer in staat bent dan je denkt. Het laat je zien dat iets wat onmogelijk lijkt toch mogelijk blijkt te zijn.

De vuurloop heeft me dit inzicht gegeven: Ik hoef iets niet te snappen om het wel te kunnen.

Syl

Ik had nooit gedacht dat ik dit in mij had.

Yester

Het grootste puzzelstuk in mijn puzzel naar succes!

Kuba

Sinds de vuurloop heb ik het gevoel dat ik iemand ben en iets kan.

M.

Vuurlopen is het engste dat ik ooit heb gedaan maar er kwam zo'n bevrijdend gevoel vrij!

Rixt

Mogelijkheden om vuurlopen te ervaren

Bij Lisanne Stenekes kan vuurlopen op verschillende manieren en bij verschillende gelegenheden. Vuurlopen kun je alleen doen, met je gezin, met een groep, tijdens evenementen en festivals. Misschien wil je iets afsluiten of juist een nieuwe start extra kracht bijzetten. Misschien heb je iets te vieren, wil je ter ere van een mijlpaal vuurlopen of gewoon omdat het kan. We hebben eerst telefonisch contact om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. De workshop en het tarief zijn geheel op maat.

Zij gingen u voor!

JONGERENWERK

Neem voor meer informatie contact op.

Lisanne Stenekes is gecertificeerd vuurlooptrainer, opgeleid door Peggy Dylan, Sundoor.