Meiden met een Missie

‘Meiden met een Missie 1.0’: Een coachingsweekend voor meiden en jonge vrouwen (16+) die een traject volgen bij Expertisecentrum Stenekes. Samen met je coach, een aantal andere meiden èn nog 2 of 3 van onze meidencoaches ga je een weekend aan de slag met persoonlijke ontwikkeling, zelfbewustzijn en leiderschap.

Word de allerbeste versie van jezelf!
Je start altijd met versie 1.0. Wil je nóg meer uit jezelf halen? Schrijf je dan in voor versie 2.0. (18+)

Meiden met een Missie 1.0
Coachingsweekend

Volg jij een traject bij Expertisecentrum Stenekes? Ja? Goed nieuws!
Dan kun jij je namelijk aanmelden voor het coachingsweekend ‘Meiden met een Missie 1.0’!

De regie nemen over je leven zodat jij de touwtjes weer in handen hebt. Hoe doe je dat eigenlijk?
Daar is bewustzijn, zelfkennis en leiderschap voor nodig. Tijdens het coachingstraject dat je volgt bij Expertisecentrum Stenekes ben je hier al met je coach op verschillende manieren mee bezig: gesprekken, creatieve werkvormen, fysieke oefeningen en beweging. Maar je kunt je nu dus ook inschrijven voor het meidenweekend!

Waarom zou je je inschrijven voor een heel weekend?
Tijdens een weekend is er veel tijd en ruimte om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Interactie met de andere meiden en aanwezige coaches zorgt voor nóg meer diepgang.  Je wordt je bewust van je karakter, je gedragspatronen, je gevoelens en emoties. Door het samenzijn, de wisselwerking, de gesprekken en oefeningen vergroot je je bewustzijn en je zelfkennis en ontwikkel je leiderschap.  Die zelfkennis helpt jou om je leven positief vorm te geven.


“Ik wilde een mooie afsluiting van mijn traject en gewoon nog een keer de confrontatie aangaan met mezelf.”

 

Haal het beste uit jezelf!
Dat ga je doen tijdens dit weekend, zodat je dat daarna succesvol toe kunt passen in je dagelijks leven. Door tijdig je valkuilen te herkennen, je sterke kanten in te leren zetten en patronen te doorbreken, kun je de successen die je wilt behalen in je leven gaan realiseren. Zowel op persoonlijk vlak, als in je relaties, opleiding en later in je werk.


“Mijn automatische piloot is neergedaald. Ik zet nu grote stappen vooruit!”

Praktische informatie

 • We starten op vrijdagavond om 19.00 uur en ronden op zondagmiddag om 16.00 af.
 • De locatie van de training is ‘It Flinkeboskje’ in Hemelum (Friesland).
 • Onze groep bestaat uit (maximaal) 12 meiden en 3 of 4 coaches
  (afhankelijk van de groepsgrootte).
 • Het coachingsweekend 1.0 is voor meiden en jonge vrouwen vanaf 16 jaar.
 • Tijdens de training zorgen wij voor een fijne slaapplek en eten en drinken. Het enige wat jij meeneemt is kleding en andere persoonlijke spulletjes die je die 3 dagen niet wilt missen.
 • De training is onderdeel van jouw coachingstraject en vervangt 5 individuele sessies met jouw coach.
 • We vragen van jou een kleine bijdrage van €97 (incl. btw). Dit zijn de enige kosten die jij maakt.
 • Je krijgt hiervoor 3 dagen en 2 overnachtingen, eten, drinken, een werkboek en.. een ontzettend waardevolle belevenis. Je gaat je eigen verwachtingen overtreffen! Natuurlijk ontvang je goede nazorg van je coach.
 • Wij zorgen deze drie dagen voor een veilige omgeving waarin jij je kunt ontwikkelen. Onze visie is dat alcohol en drugs persoonlijke groei en ontwikkeling belemmeren. Daarom zijn alcohol en drugs tijdens dit weekend verboden.
“Het weekend heeft veel in me losgemaakt. Dingen waar ik me eerder niet erg bewust van was. Ik heb over grenzen en ongemakkelijke momenten heen moeten stappen en een bepaalde kwetsbaarheid met mensen gedeeld wat ik anders niet deed. Ik vond het moeilijk, maar ik heb er super veel mee bereikt!”


Inschrijven Meiden met een Missie 1.0 coachingsweekend

We organiseren dit weekend zo’n 4 keer per jaar. Informeer bij je eigen coach naar het eerstvolgende weekend. Er is plaats voor maximaal 12 meiden per weekend, wacht dus niet te lang.

Je schrijft je in door een persoonlijke mail te sturen naar lisanne@expertisecentrumstenekes.nl
In de mail beschrijf je jouw motivatie om mee te doen aan de training. Zet ook je persoonlijke gegevens in de mail (naam, geboortedatum, adres, woonplaats, telefoonnummer) en de naam van jouw coach.

Je ontvangt per mail een bevestiging van je inschrijving en je ontvangt dan ook belangrijke informatie zoals adres- en contactgegevens en een korte vragenlijst die je ingevuld naar ons terugstuurt.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan je coach, zij kan ze vast en zeker allemaal beantwoorden.

Heb je versie 1.0 gevolgd en wil je meer? Dat kan! Kijk dan bij ‘Coachingsweekend Meiden met een Missie 2.0!

Meiden met een Missie 2.0

Word de allerbeste versie van jezelf!
Je start altijd met versie 1.0. Wil je nóg meer uit jezelf halen? Schrijf je dan in voor versie 2.0. (18+)

Meiden met een Missie 2.0
Coachingsweek

Heb jij aan het Coachingsweekend ‘Meiden met een Missie 1.0’ deelgenomen?
Ja? Heel tof! Dan kun jij je nu aanmelden voor het vervolg: ‘Meiden met een Missie 2.0’!

Waarom zou je je inschrijven voor deze 2.o versie?
Tijdens het coachingsweekend 1.0 heb je ervaren wat de impact is van een langere, aaneengesloten periode doorbrengen met je eigen coach, maar ook met de andere meiden en coaches. Je hebt geleerd over je karakter, je gedragspatronen, je gevoelens en emoties. Je bent je bewust geworden van wat er speelt, in je hoofd en in je lijf. Je hebt je persoonlijke doelen in kaart gebracht, je wensen uitgesproken en je eigen leiderschap ervaren. En nu wil je meer. Opnieuw ondervinden, meer leren, een stuk verdieping, maar ook nieuwe ervaringen opdoen. Om nóg beter richting te kunnen geven aan de energie die je in je hebt.


“Aan jezelf werken, zonder om aan anderen te hoeven denken en met mensen om je heen die je kunnen helpen.”

 

Kom opnieuw ervaren!
Ben je klaar voor een volgende stap? Je bent je bewust geworden van je maskers en je patronen. Je hebt je binnenwereld naar buiten gebracht en je bent de uitdaging aangegaan om dit te doen in een groep. De volgende stap is dat je je eigenwaarde versterkt, je eigen kracht gaat ervaren en je zelfliefde gaat vergroten. En dat allemaal zodat je je leven bewust positief vorm kunt geven en veerkracht ontwikkelt om tegenslagen te kunnen overwinnen. Deze thema’s komen allemaal aan bod tijdens deze 2.0 versie. We gaan hiervoor een kleine week naar Zuid-Europa! Dit is de reden dat je minimaal 18 jaar moet zijn om deel te kunnen nemen.

“Ontwikkel en vergroot je eigenwaarde, kracht en zelfliefde.”

Praktische informatie

 • De locatie van de training is Zuid Europa (exacte locatie wordt later bekend gemaakt)..
 • Deze training geven we 1 keer per jaar in oktober.
 • Je kunt alleen deelnemen als je Meiden met een Missie 1.0 ook hebt gevolgd en je minimaal 18 jaar bent.
 • Onze groep bestaat uit (maximaal) 12 meiden en 3 of 4 coaches (afhankelijk van de groepsgrootte).
 • Tijdens de training zorgen wij voor een fijne slaapplek en eten en drinken. Het enige wat jij meeneemt is een identiteitsbewijs, kleding en andere persoonlijke spulletjes die je die week niet wilt missen.
 • De training is onderdeel van jouw coachingstraject en vervangt 9 individuele sessies met jouw coach.
 • We vragen van jou een kleine bijdrage van €97 (incl. btw). Dit zijn de enige kosten die jij maakt.
 • Je krijgt hiervoor 6 dagen en 5 overnachtingen, eten, drinken, het werkboek 2.0  en.. een ontzettend waardevolle belevenis.
 • Je gaat je eigen verwachtingen overtreffen! Natuurlijk ontvang je goede nazorg van je coach.
 • Wij zorgen deze dagen voor een veilige omgeving waarin jij je kunt ontwikkelen. Onze visie is dat alcohol en drugs persoonlijke groei en ontwikkeling belemmeren. Daarom zijn alcohol en drugs tijdens dit weekend verboden.

Inschrijven Meiden met een Missie 2.0 coachingsweekend

We organiseren deze training 1 keer per jaar. Ook nu is er plaats voor maximaal 12 meiden. 

Je schrijft je nu ook in door een persoonlijke mail te sturen naar lisanne@expertisecentrumstenekes.nl
Beschrijf jouw motivatie om mee te doen aan de versie 2.0. Zet ook je persoonlijke gegevens in de mail (naam, geboortedatum, adres, woonplaats, telefoonnummer) en de naam van jouw coach.

Je ontvangt per mail een bevestiging van je inschrijving en je krijgt een korte vragenlijst die je ingevuld naar ons terugstuurt.