Ervaringen

“ Ik was mijzelf kwijtgeraakt en ik had iemand nodig.  Ik had mij geen beter iemand kunnen wensen. Wat ik het allermeest waardeerde aan Lisanne als coach, is dat alles mocht. Zij wist, mede door de oefeningen, de eigenschappen in mij te vinden die versterkt moesten worden om mij weer beter te voelen. Ze liet mij zien op welke eigenschappen ik kan vertrouwen als het minder gaat, waardoor ik de regie heb leren krijgen over mijn eigen leven. Nu een halfjaar later, kan ik zeggen dat ik een betere versie van mijzelf ben geworden. De directheid van Lisanne zet je soms op je plek, maar daarmee voel je je ook serieus genomen. Ze is begaan, lief en door haar inlevingsvermogen voelt ze als gelijke. Lisanne, dankjewel! ”

– Pam A., 21 jaar, Haarlem

“ Waar ik ontzettend goed in ben is laten zien dat het goed met mij gaat terwijl ik van binnen kapot ga, Lisanne is dan ook één van de weinige mensen die daar zo snel door heen keek en wel duidelijk zag dat het niet goed ging met mij. In het begin voelde het raar dat iemand aan mij zag hoe het echt met mij ging. Was het eng? Nee dat niet. Het voelde apart en fijn, na jaren een masker op te hebben gehad was het zonder dat ik het door had afgevallen. Ik ben dan ook super blij dat ik in de afgelopen maanden eindelijk met iemand heb kunnen praten over mijn problemen en wat mij dwars zit maar ook wat ik echt wil en wat mijn dromen zijn.

Ik ben mijzelf beter leren kennen. Ik ben nu veel rustiger en weet wat mij te wachten staat. Ik heb geleerd om zelf keuzes te maken en te bepalen wat ik wil en hoe ik dat wil. Lisanne heeft mij geholpen om weer een band met mijn moeder op te bouwen. De band tussen mij en mijn moeder is op dit moment hechter dan ooit.

Lisanne jij hebt mij geholpen om omhoog te krabbelen uit een dieptepunt. Lisanne bedankt!”

-Rixt H, 17 jaar.

“Het was fijn, vertrouwd en gewoon.  Ik had altijd zelf de regie in handen. Ik heb het gevoel gehad echt eerlijk te kunnen zijn en dit ook terug te krijgen van jou. Je was altijd oprecht geïnteresseerd in mij, dit had ik bij eerdere ‘hulpverleners’ nooit zo ervaren.”

– M. A., 19 jaar, Zwolle

“ We zagen onze dochter steeds minder zelfverzekerd worden. Ze was heel kwetsbaar: voor anderen misschien kleine opmerkingen of dingen raakten haar enorm. Al na een paar sessies met Lisanne bloeide ze zichtbaar op en kregen we onze vrolijke dochter weer terug. Ze kan dingen makkelijker van haar schouders laten glijden en is veel krachtiger. Weer zonder buikpijn naar school! Ze heeft er waarschijnlijk niet alleen nu veel aan, maar de rest van haar leven. En niet alleen zij kan er mee verder, ook wij als ouders hebben er veel van geleerd. Dank!”

– Silvia, moeder. 

Ik raakte snel in een dip, was rusteloos en piekerde veel. Ik vond de mening van andere belangrijk waardoor ik mij aanpaste. Ik ben nu vrolijker. Ik ben lichter gaan leven. Het gaat nu echt super! Ik ben energiek en doe de dingen die ik leuk vind om te doen. Voor de coaching deed ik ook wel leuke dingen maar toen voelde dat niet zo. Nu doe ik net zoveel maar maak ik meer plezier.

Mirthe, 14 jaar, Oudehaske.

Ik vond het super leuk. Ik heb veel geleerd zoals voor mezelf opkomen. We doen ook allemaal leuke dingen zoals fikkie stoken en nagels lakken (behalve als ik een jongen zou zijn). Ik heb veel plezier en het leuke is ik ben meer zelfverzekerder en ik heb een nieuwe beste vriendin en als iemand flauw doet zeg ik gewoon boeiend. Dus ik ben blij dat ik daar heen ben geweest. Het waren super leuke weken voor mij.

– Anke B., 9 jaar, Easterein.

Na het coachtraject met Lisanne zagen we de “oude” Mirthe weer terug. Vol ideeën en vrolijkheid. We zien dat Mirthe met het coachtraject een hele mooie basis heeft om zelf tijdig bij te sturen als het even niet meer lekker loopt. Dat handvat is goud waard!

– Jantine, moeder, Emmeloord

“Mijn moeder kwam met het idee om naar Lisanne te gaan. Eerst vond ik het maar vreemd. Ik had geen hulp nodig want ik had geen problemen. Maar na het eerste gesprek heb ik ‘ja’ gezegd en heb er geen spijt van. Eerst was ik namelijk best onzeker, ik dacht veel na over wat mensen van mij dachten. Lisanne heeft mij de leuke kanten van mij laten zien  aan de hand van creatieve opdrachten en soms gewoon gezellig kletsen. Ik ben veel meer over mezelf te weten gekomen en kijk positiever tegen dingen aan. Ik denk ook niet meer na over wat anderen van mij denken want ik weet nu dat ik leuk genoeg ben.”

– M., 19 jaar, Leeuwarden

“Lieve Lisanne, ik heb er een prachtige herinnering bij, dankzij jou. Ik vond de vuurloop fantastische ervaring! Ik had nooit gedacht dat ik dit in mij had. Jouw energie was heel prettig om te voelen tijdens mijn vuurloop. Het bracht me tot rust en nam mijn zenuwen weg. Ik wil je nogmaals heel erg bedanken, ik vond het ge-wel-dig!!”

– Y. Z.  Emmeloord

“We begonnen met een telefoon gesprek waarin ik aangaf waar ik behoefte aan had en wat ik zou verwachten van de coaching. Toch zag ik ik het nog niet echt gebeuren dat ik een paar maanden later al zoveel verandering zou merken.

Het afspreken heeft mij erg goed gedaan. Lisanne stelt precies de goede vragen op het juiste moment. Ik werd me bewuster van mezelf. De maanden dat ik contact had met Lisanne hebben mij erg veel energie gegeven. Ik ben en stuk zelfverzekerder geworden en heb geleerd om voor mijzelf te kiezen. 

–  M. K. Groningen

“We willen je graag bedanken voor de positieve sprongen die onze dochter bij je heeft gemaakt. Onze dochter is veel mondiger geworden en durft voor zichzelf op te komen. Wij vonden dit een goede investering in onze dochter! “

– 2 trotse ouders.