Een opleiding inclusief overnachting? Waarom?

By 5 november 2018 Geen categorie

De trainingen die ik geef zijn twee-daags of drie-daags inclusief overnachtingen. Waarom? Door te blijven slapen ben je er echt en komt er een diepgaand persoonlijk proces op gang. Juist ook door het avondprogramma dat ik aanbied.

Een training, cursus of workshop die 1 dag duurt bestaat meestal uit informatie geven. Veel zenden waarbij alleen jouw mentale stuk wordt aangesproken. Als trainer vind ik het belangrijk dat jij als coach, therapeut of behandelaar wordt aangesproken en jezelf
ontwikkelt op meerdere gebieden.

Tijdens een meerdaagse training ga je je ontwikkelen en je zelfkennis vergroten op zowel mentaal als fysiek, emotioneel en relationeel gebied. Allemaal gebieden die jij als hulpverlener bij je cliënt ook aanspreekt tijdens een traject. Wanneer je naar jezelf
nieuwsgierig bent in al deze facetten dan kun je een levensveranderend traject aangaan met je cliënt.

Mijn visie? Als je met mensen werkt, volwassenen, kinderen en misschien zelfs beide dan vind ik het essentieel dat je jezelf als hulpverlener blijft ontwikkelen. Dat je investeert in jezelf, in je kennis maar belangrijker nog in jouw eigen processen,
zelfontplooiing en ontwikkeling.

In de expertise trainingen die ik geef is dat nu precies waarmee jij aan de slag gaat. Spannend, eng en confronterend? Ja absoluut. Waardevol? Helemaal, juist voor de cliënten waar jij mee werkt.

Vorige week heb ik aan een kleine groep deelnemers een intensieve, lichaamsgerichte training gegeven. In die drie dagen creëren we een veilige omgeving. We gaan ervarings- en lichaamsgericht aan de slag. Alle ervaringen die de deelnemers opdoen kunnen zij direct inzetten in hun eigen dagelijkse leven én kunnen zij integreren in het werken met mensen. De theorie werkt ondersteunend aan alle ervaringen die de deelnemers opdoen en geeft inzicht in hun eigen processen, karakter, patronen en persoonlijkheid.

Dit is waarom ik mijn trainingen geef in deze vorm; Kleine groep, 3 dagen aaneengesloten, inclusief overnachtingen!

 


Lees de ervaringen van Mieke, en Sérah zij namen deel in de expertisetraining in november: 

“Wat een prachtige ervaring ben ik rijker! 3 dagen mocht ik, in gezelschap van hele fijne mensen, ontdekken welke karakterstijlen er zijn. Op welk moment ontstaat je karakter en wat heeft er invloed op het ontstaan van je karakter? Heel veel lichaamsgerichte oefeningen kwamen aan bod. Heftig was het soms… maar ook verhelderend en inzicht gevend. En hoe mooi is het om te ervaren met je lijf waar cliënten bij mij in de praktijk soms doorheen gaan. Wat ben ik weer een prachtige ervaring rijker!

En tussen alle theorie, oefeningen en sessies door was er ook tijd om te genieten van geweldig lekker eten en de prachtige omgeving!

Dankjewel lieve Lisanne en Elske van Expertisecentrum Stenekes
Het was heel fijn!

Mieke – Lief met lief coaching


“Terug kijken op alles wat ik afgelopen dagen mocht leren en ervaren. Nalezen van het werkboek, reflecteren en eigen maken van de oefeningen.

Leren over leiderschap, karakterstructuren en lichaamsgericht coachen. Het geeft zoveel inzicht in jezelf én je cliënten waardoor je meer gericht kunt werken en in kunt spelen op haar behoeftes!?

De expertisetraining lichaamsgericht coachen is een aanrader voor iedere professional die samen met zijn / haar cliënt de basis wil leggen voor een levensveranderend traject!”

Sérah – Flow coaching voor jou